Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőt 180°C-ra melegítjük. A muffin forma mélyedéseit kikenjük, vagy papírformákat teszünk bele. A szőlőt megszórjuk 4 dkg cukorral és félretesszük. Egy nagy tálban, jól elvegyítjük a lisztet a sütőporral és a kakaóval. A csokoládés bevonót apró darabokra vágjuk és beleforgatjuk a lisztes keverékbe. Egy másik nagy tálban, a vajat a maradék cukorral és a citromhéjjal habosra keverjük. Egymás után hozzákeverjük a tojásokat. Belekeverjük a tejet és a szőlőt, végül gyorsan beleforgatjuk a lisztes keveréket is. A tésztát a sütőforma mélyedéseibe töltjük. Sütőbe tesszük és középen, 180°C-on, körülbelül 20 perc alatt, készre sütjük. A muffinokat a sütőformában pihentetjük, 5 percig, majd kivesszük. Még melegen díszítjük, tejszínhabbal és kakaóporral.