Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
30 dkg finomliszt
dl tej
1 késhegynyi sütőpor
10 dkg kristálycukor
20 dkg vaj
10 dkg porcukor
1 tk őrölt fahéj
50 dkg szilva

Leírás

A szilvát kimagozzuk és kockára vágjuk. Fahéjas cukorral meghintjük és állni hagyjuk. A tojásokat kihabosítjuk a cukorral és a vajjal. Hozzáadjuk a tejet és hozzászitáljuk a sütőporos lisztet. Vajazott-lisztezett tepsibe öntjük a tésztát. Rászórjuk a fahéjas porcukorba forgatott szilvakockákat és előmelegített sütőben, 175 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4