Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

30 dkg kristálycukor
5 dl édes vörösbor
1 csipet forralt bor fűszerkeverék
3 kg szilva
1 csomag dzsemfix

Leírás

Az alaposan megmosott szilvát kimagozzuk, majd a vörösborral, a cukorral, a forralt bor fűszerkeverékkel és a dzsem fixálóval felforraljuk. Zubogva addig főzzük, amíg a szilva szét nem esik. Ekkor botmixerrel pürésítjük. Azonnal, forrón, csavaros tetejű, csírátlanított üvegekbe szedjük. Lezárjuk őket, majd 5 percre, fejtetőre állítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4