Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőtököt kimagozzuk és meghámozzuk, majd tepsibe rakjuk, és kevés étolajjal meglocsoljuk. Sózzuk, borsozzuk, és meleg sütőben, 170 fokon, puhára sütjük. A sajtot felszeleteljük, a zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal. Lisztbe, felvert tojásba és a morzsába hempergetjük a sajtot, majd újra a tojásba, és újra a morzsába. Ez nagyon fontos, hogy ne folyjon ki a sajt. Bő, forró olajban sütjük ki a sajtokat, a sütőtököt pedig turmixoljuk össze a vajjal, és adjunk hozzá kevés mézet. Tálaláskor, a sütőtökpürét rakjuk a tányérra, és mellé pedig az aranysárgára sütött sajtszeleteket.