Receptek Előételek Hideg előételek Szezámmagos halfilé mazsolás rizzsel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
10 dkg finomliszt (átszitált)
3 kanál étolaj
1 darab citrom
30 dkg rizs
10 dkg mazsola
30 dkg szezámmag
0.8 kg Pangasius filé

Leírás

A halat csíkokra vágjuk és megsózzuk. Lisztbe, felvert tojásba és szezámmagba panírozzuk őket. Hagyományos módon elkészítjük a rizst és amikor már majdnem kész, beleszórjuk a mazsolát és lefedjük. Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat és belehelyezzük a halcsíkokat. Közepes hőmérsékleten sütjük, néha megforgatva, kb. 5 percig. Citrommal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4