Receptek Főételek Húsos ételek Szezámmagos csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
10 dkg finomliszt
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg zsemlemorzsa
8 darab csirkecomb
3 dkg szezámmag

Leírás

A kisebb csirkecombokat, csont mentén bevágom, hogy jól átsüljön. Besózom és készítem a bundáját, míg áll a sóban. Liszt, tojás jól felverve és zsemlemorzsa, amibe jó sok szezámmagot teszek. Bepanírozom a combokat, majd a tepsit olívaolajjal kikenem. A combokat körbekenem olajjal, majd 180 fokosra melegített sütőbe teszem és készre sütöm.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4