Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk le a paprikák tetejét és távolítsuk el a magházat.
Keverjük össze egy tálban a darált marhahúst, a főtt rizset, a majorannát, a sót és a borsot. Használhatunk hozzá kanalat, vagy akár a kezünket is. A fűszeres változathoz adjuk hozzá a kockára vágott hagymát, a chilit és az összetort fokhagymát is.
Töltsük meg a paprikákat a keverékkel.
Öntsünk vizet egy fazékba, adjunk hozzá cukrot, borsot, ízesítsük fűszerekkel. Várjuk meg, amíg a víz felforr, majd tegyük bele a paprikákat és kis lángon főzzük 10-15 percig.
Tálaljuk paradicsomszósszal, kenyérrel vagy főtt burgonyával.