Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Hogyan is használhatnánk fel az édes mandarinokat? Próbálja ki ezt az ízletes tortát!
Verjük fel a tojást, a cukrot és a habtejszínt.
Folyamatosan adjuk hozzá a lisztet a sütőporral, míg az egész el nem fogy.
Tegyünk sütőpapírt egy kerek tortaformába, majd tegyük bele a tésztát. Süssük 180 fokon 40-45 percig. Hagyjuk kihűlni.
Készítsük el a krémet: keverjük össze a mascarponét és a habtejszínt.
Vágjuk két részre a kihűlt tésztát és öntsük rá a mandarin levét.
Kenjük rá a mascarpone krémet, tegyünk rá mandarinszeleteket. Fedjük le a tészta másik felével, erre kenjük rá a maradék krémet is.
Díszítsük a tetejét mandarinszeletekkel, szórjuk meg porcukorral. Hagyjuk a hűtőben 3 órára.
Hidegen tálaljuk.