Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szívecske sablon elkészítéséhez rajzolj egy 5 x 5 cm-es szívet egy kartonra és vágd ki. Rajzold körbe 12-szer a sablont egy sütőpapíron, majd fordítsd meg, és helyezd egy tepsibe. Olvassz meg gőz fölött 70 g csokoládét, vedd le a tűzről, majd kanalazd 1 teáskanál segítségével a szív alakú formákra, és egy pálcika segítségével terítsd szét a szélekig. Szórd rá a feltéteket (jobbra és alul), majd hagyd hűvös, száraz helyen kb. 1 órán át, vagy amíg megdermed.
Ámor nyilai tejcsokoládés szívek: Készítsd el a szíveket tejcsokoládéból. Ha megdermedtek, a nyilakat rajzold rájuk a Dekor Toll cukormáz segítségével.
Fehér csokoládés szívek: Készítsd el a szíveket fehér csokoládéból, és szórd meg 2 evőkanál rózsaszín és aranyszínű szóróanyaggal.
Narancsos-gyömbéres szívek: Készítsd el a szíveket étcsokoládéból, majd szórjd meg 20 g durvára vágott kandírozott gyömbérrel és 1 narancs héjával.
A goji bogyós-borsos szívek: Készítsd el a szíveket étcsokoládéból, majd hintsd meg 1 teáskanálnyi zúzott tarkaborssal és 2 teáskanálnyi durvára vágott goji bogyóval.