Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húsból szokásos módon a hozzávalókkal együtt sertéspörköltet készítünk.A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a felkockázott húst. Sózom, majd időnként kevergetve saját levében pörkölöm. Mikor zsírjára sült rászórom a pirospaprikát és állandóan ügyelve arra, hogy le ne égjen, félpuhára párolom. (vizet csak szükség esetén és nagyon keveset teszek bele). Ekkor belekarikázom a paprikát, a paradicsomot és beleteszem a zúzott fokhagymát.Kevés vízben föltesszük a káposztát főni, belekarikázunk egy nagy fej vöröshagymát, egy evőkanál zsírt. Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a szintén puhára főtt savanyú káposztához. Mikor a káposzta és a hús együtt felfő, ráöntjük a két nagy pohár tejfölt, és készre főzzük.Friss kenyeret kínálunk mellé.