Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csíkokra vágott császárhúst megpirítjuk, a zsírján megfuttatjuk a felszeletelt hagymát és zöldpaprikát. Hozzáadjuk a felkockázott, kicsontozott csülköt és a lapockát, a paradicsommal. Víz hozzáadásával, 25 percig pároljuk. Beletesszük a káposztát, a forró vízben megmosott rizst, a pritamint és a leveskockát. Fűszerezzük 1 kávéskanál sóval, 1-1 evőkanál édes és erős paprikával, 3 babérlevéllel és 1-1 késhegynyivel, a többi fűszerből. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje az ételt, majd felforraljuk. Letakarva, 35-40 percig, takarékon főzzük. Levesszük a tűzről és 20 percig állni hagyjuk. Kis tálkában tejfölt és friss, fehér kenyeret kínálunk hozzá.