Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
50 dkg finomliszt
2 dl tej
1 tk sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
10 dkg kristálycukor
15 dkg margarin
40 dkg szeder
5 dkg keményítő
10 dkg málna

Leírás

A margarint a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval habosra keverem. Apránként beledolgozzuk a tojásokat, tejet, a lisztet, a keményítőt és a sütőport. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és rászórjuk a szedret. Kissé bele is nyomkodjuk. 180 fokon, kb. 20 perc alatt, készre sütjük. Ha fagyasztott gyümölcsöt használunk, sütés előtt hagyjuk kiolvadni, és a felesleges levet itassuk le róla, egy papírtörlővel. Használhatunk más gyümölcsöt is, én még málnát szórtam az üres helyekre.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4