Receptek Desszertek Sütést igénylő Szederlekvár vörösborral

Hozzávalók

2 tasak vaníliás cukor
40 dkg kristálycukor
1 csipet őrölt fahéj
5 dl édes vörösbor
2 kg szeder
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 csomag dzsemfix

Leírás

A szedret rakjuk fel főni a cukorral és a fűszerekkel. Ha kezd szétesni a szeder, akkor adjuk hozzá a dzsemfixet és 2-3 percig forraljuk. Alaposan turmixoljuk le és forraljuk még, 3-4 percig. Csírátlanított üvegekbe töltsük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4