Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Mérd meg, mennyit teszel el. Kilónként 60 dkg cukrot számíthatsz. Felteszed főzni. Ha csak jam-et akarsz, a forrástól számítva, 10 percig főzd. Ha lekvárt szeretnél, akkor 2o percig, kavargatva főzöd. Na most az a kérdés, hogy magostul akarod, vagy mag nélkül. Ha mag nélkül, akkor a régi paradicsom passzírozón (az a félgömbölyű), ha kihűlt, átpasszírozhatod, vagy ha nincs, nagyobb szűrőn, vagy szitán. Most kell belerakni a kimért cukrot és forrástól számított 10 percig főzni. Szalicilt tegyél bele, fél mokkáskanállal kilónként. Üvegbe teszem és a sütőbe rakom, száraz dunsztban. Nem kell begyújtani, másnap a polcra kell tenni.