Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkecombot kicsontozzuk, majd apró darabokra vágjuk. A wokot, kevés olajjal felforrósítjuk és belerakjuk a csirkét. Amikor a hús szépen kifehéredett és egy kicsit kezd pirulni, egy tányérra kiszedjük. A wokba ezután, a vöröshagyma kerül. Ha a hagyma üveges lesz, megszórjuk a gyömbérrel és belerakjuk a fokhagymát is. A következő a fejes káposzta. A legvégén, a marék zöldborsót (konzerves) tesszük bele. Ezt követően, visszarakjuk a húst és fűszerezünk: 2 ek. szójaszósz, 1mk. erős paprika, ecet, ízlés szerint só, fehérbors. 5 percig, hagyjuk összefőni az ízeket. Rizzsel, vagy hagymás, sült krumplival tálaljuk.