Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szarvascombot dörzsöljük be a fűszersóval, ezután forró serpenyőben süssük elő. Rakjuk bele egy tepsibe, és szórjunk mellé hagymát, valamint fokhagymát. Öntsünk alá kevés olajat és vizet. Fedjük be alufóliával, és rakjuk be 170 fokos sütőbe, majd pároljuk meg. Ha a folyadék elpárologna, akkor pótoljuk vízzel. Közben a diót daráljuk meg, a vajat olvasszuk fel, és adjuk hozzá a diót. Kicsit pirítsuk meg, és adjuk hozzá a lisztet, majd engedjük fel vízzel, és forraljuk ki. Ekkor mehet hozzá a fehérbor, reszelt citromhéj, méz, só, fehér bors. Forraljuk ki, majd tejszínnel dúsítsuk. Ha megsült a szarvascomb, akkor hagyjuk kicsit pihenni, majd szeleteljük fel, és tálaláskor vonjuk be a mártással.