Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 gerezd fokhagyma
2 darab paradicsom
3 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl száraz vörösbor
10 dkg zsír
2 darab babérlevél
15 dkg őrölt pirospaprika
2 darab zöldpaprika
10 dkg füstölt szalonna
1 kg szarvas comb

Leírás

A kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, s erre rátesszük a karikákra szelt zöldpaprikát és a paradicsomot.Hozzáadjuk az őrölt pirospaprikát és a felkockázott szarvashúst. Ha szükséges kevés vizet adunk hozzá, fűszerezzük. Egy órai főzés után beletesszük az apró kockákra vágott füstölt szalonnát és a fokhagymát. Ezután hozzáöntjük a vörösbort és készre főzzük. Főtt burgonyával kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4