Receptek Főételek Tészta Szardellás-csirkés spagetti

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 darab paradicsom (kemény)
4 kanál étolaj
5 kanál majonéz
2 szál újhagyma
½ dl tejszín
1 darab kígyóuborka
1 kk szójaszósz
1 kk citromlé
2 darab csirkecomb
1 darab csirkemell
4 ág angol zeller
1 darab csemegeuborka
1 kanál ketchup
2 darab zöldpaprika
5 kanál szardella
kapribogyó
½ mk őrölt fekete bors

Leírás

A húst tisztítsa meg és vágja fél kisujjnyi falatokra, majd a forró olajban, kevergetve, 8-10 percig süsse, közben sózza, borsozza. A kukoricát fölengedés után, csöpögtesse le. A paradicsomokat (miután szárát kimetszette) cikkekre, a kicsumázott paprikát csíkokra, míg az uborkát karikákra vágja. A halvány zeller vékony, külső hártyáját fejtse le, majd a rudakat vágja 1 centis darabokra. A mártáshoz, az újhagymát, a kaprit és az ecetes uborkát vágja apróra, keverje a tejföllel együtt, a majonézbe. A ketchuppal és a tejszínnel ízesítse, sózza, borsozza. Ízlés szerinti mennyiségben, adja hozzá a citromlevet, a porcukrot és a mustárt. Az előkészített hozzávalókat, a csirkefalatokkal együtt, rendezze el tálon, de összekeverve is ráhalmozhatja.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4