Szárazbab főzelék

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
1 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 tk őrölt pirospaprika (kalocsai, őrölt)
1 csipet ételízesítő
1 darab fehérbab konzerv
10 dkg finomliszt
1 fej fokhagyma

Leírás

A babot beáztatjuk, több órán keresztül, majd hideg vízben, feltesszük főni. Olajból, lisztből zsemleszínű rántást készítünk, beleteszünk fél, apró kockára vágott vöröshagymát, ízlés szerint fokhagymát és kevés kalocsai csemege őrölt paprikát. Ha a bab megfőtt, berántjuk, majd ecettel, csipetnyi sóval ízesítjük. Evés előtt, tejfölt teszünk rá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4