Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A puliszkát készítsük el a már ismertetett módon. A szalonnát vágjuk apró kockákra, és egy serpenyőben pirítsuk ropogósra. Egy tűzálló tálat kenjünk ki vajjal, és öntsük bele a még forró puliszkát. Terítsük szét rajta a túrót, locsoljuk rá a tejfölt. A tetejére szórjuk a pirított szalonnadarabokat és öntsük rá a szalonna szaftját. 160 fokos sütőben 15 – 20 percig süssük. Készíthetjük úgy is, hogy a puliszkából evőkanállal kisebb halmokat szaggatunk, a tálba rakjuk és 160 fokos sütőben 15 – 20 percig süssük.