Receptek Főételek Húsos ételek Szalonnába tekert zöld spárga

Hozzávalók

1 kanál étolaj
1 ág friss rozmaring
4 szelet bacon szalonna
16 darab zöld spárga
1 csomag őrölt fekete bors

Leírás

A spárgát mossuk meg, az alsó 2 cm-t vágjuk le, a maradék szár alsó harmadát hámozzuk meg. 4 db spárgát összefogunk és betekerjük egy-egy szelet szalonnába úgy, hogy a spárgafej maradjon szabadon. Serpenyőben forrósítsuk meg az olajat, a szalonnába tekert spárgákat (esetleg két részletben) süssük meg minden oldalról, közepes hőmérsékleten, hogy a spárga közben párolódni is tudjon. Ha a szalonna ropogósra sül és a spárga puha, adjuk hozzá a letépett rozmaring leveleket és süssük még további 1-2 percig. Vegyük ki a spárgákat a serpenyőből, tegyük papír kéztörlőre, hogy a felesleges zsír lecsepeghessen. Frissen őrölt borssal megszórva, mártással tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4