Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A spárgát mossuk meg, az alsó 2 cm-t vágjuk le, a maradék szár alsó harmadát hámozzuk meg. 4 db spárgát összefogunk és betekerjük egy-egy szelet szalonnába úgy, hogy a spárgafej maradjon szabadon. Serpenyőben forrósítsuk meg az olajat, a szalonnába tekert spárgákat (esetleg két részletben) süssük meg minden oldalról, közepes hőmérsékleten, hogy a spárga közben párolódni is tudjon. Ha a szalonna ropogósra sül és a spárga puha, adjuk hozzá a letépett rozmaring leveleket és süssük még további 1-2 percig. Vegyük ki a spárgákat a serpenyőből, tegyük papír kéztörlőre, hogy a felesleges zsír lecsepeghessen. Frissen őrölt borssal megszórva, mártással tálaljuk.