Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kivajazunk vagy sütőmargarinozunk egy mély, tégla alakú, kb.1 liter űrtartalmú sütőformát. A kihűlt rizst, a tejszínnel, a cukorral, a tojássárgájával, a lecsepegtetett és felaprózott befőttel és a likőrrel alaposan összedolgozzuk. Egy csipet sóval, kemény habbá verjük a tojások fehérjét és óvatosan, hogy össze ne törjön, a masszához keverjük. A sütőformába simítjuk. Előmelegített sütőben, 180 fokon, pirosra sütjük (kb. 30-35 perc). A sütőből kivéve, kicsit pihentetjük, majd hosszúkás tálra borítjuk és csak hidegen szeleteljük.