Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
Az újhagymát felkarikázzuk, kevés olajon megdinszteljük. Rádobunk 50 dkg felkockázott sütőtököt. ...
Az újhagymát felkarikázzuk, kevés olajon megdinszteljük. Rádobunk 50 dkg felkockázott sütőtököt. Megpirítjuk, sóval, fehér borssal és a római köménnyel ízesítjük, felengedjük a fehér borral és 1 liter vízzel. Mikor a tök megfőtt, hozzátesszük a zsályát, és az egészet összeturmixoljuk. Közben a kockára vágott hús, a vaj és olívaolaj keverékén megpirítjuk. Hozzáadjuk a babérlevelet, kakukkfüvet, a mézet, az apróra vágott koriandert. Sózzuk, és felengedjük a leturmixolt sütőtök alaplével. Gyakori kevergetés mellett, a folyadékot, folyamatosan pótolva (vízzel) főzzük a húst. Amikor már majdnem puha, hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát, a maradék felkockázott sütőtököt és a darabolt vargányát. Sózzuk, ha kell, majd a tejszínnel dúsítjuk, és összeforraljuk.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.