Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az újhagymát felkarikázzuk, kevés olajon megdinszteljük. Rádobunk 50 dkg felkockázott sütőtököt. Megpirítjuk, sóval, fehér borssal és a római köménnyel ízesítjük, felengedjük a fehér borral és 1 liter vízzel. Mikor a tök megfőtt, hozzátesszük a zsályát, és az egészet összeturmixoljuk. Közben a kockára vágott hús, a vaj és olívaolaj keverékén megpirítjuk. Hozzáadjuk a babérlevelet, kakukkfüvet, a mézet, az apróra vágott koriandert. Sózzuk, és felengedjük a leturmixolt sütőtök alaplével. Gyakori kevergetés mellett, a folyadékot, folyamatosan pótolva (vízzel) főzzük a húst. Amikor már majdnem puha, hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát, a maradék felkockázott sütőtököt és a darabolt vargányát. Sózzuk, ha kell, majd a tejszínnel dúsítjuk, és összeforraljuk.