Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tököt meghámozzuk és felkockáz - zuk. A hagymát apróra vágjuk.
Egy edényben vajat olvasztunk, beleszórjuk a hagymát, és egy percig kevergetve fonnyasztjuk.
Hozzáadjuk a rizst és folyamatosan kevergetve üvegesre pirítjuk. Ekkor beleöntjük a citromlevet, összekeverjük és zsírjára sütjük.
Egy kevés alaplét a rizsbe öntünk, majd tovább kevergetjük. Amikor a rizs beszívja, hozzáadjuk a sütőtököt. Ismét beleöntünk egy adag alaplét, és megvárjuk, amíg a rizs beszívja. Ezt ismételgetjük addig, amíg már csak 1 adag alaplé marad.
Amikor a rizs már majdnem kész, hozzáadjuk a zöldborsót. Sózzuk, borsozzuk.
Beleöntjük az utolsó adag alaplét, és puhára főzzük. Ekkor a rizsbe szórjuk a parmezánt, hozzáadunk még 1 kanál vajat, és alaposan összekeverjük.
A rizottó akkor jó, ha sűrű és ra - gacsos. Tányérokba szedjük, apróra vágott snidlinggel és egy kevés parme - zánnal megszórva tálaljuk.