Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tököt megtisztítjuk, daraboljuk, majd sütőben megsütjük. Ha megsült a tök, húsát kanállal kikaparjuk, és lábosba tesszük. Ízlés szerinti mennyiségű húslevest adunk hozzá, de arra ügyeljünk, hogy túl híg se legyen a leves! Megtisztítunk egy hagymát, darabokra vágjuk, és a leveshez adjuk. A rozmaringszálat is hozzáadjuk, és őrölt fehérborssal, sóval fűszerezünk. Állandó kevergetés mellett, rövid ideig főzzük, amíg a folyadék a tökpürével jól elkeveredik. 5-6 perc múlva, botmixerrel pürésítjük a tököt. A hagymát és a zsenge rozmaringszálat szintén. Hozzáadjuk a főzőtejszínt, és fűszerezünk, ha szükséges. A levest szitán átszűrjük, hogy még krémesebb lehessen