Hozzávalók

120 g finomliszt
1 tk sütőpor
1 csipet
100 g nádcukor
2 darab tojás
100 milliliter főzőkrém
2 tábla étcsokoládé (vagy fehércsokoládé)
1 csomag tortadekor

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Verjük fel a tojást a cukorral, adjuk hozzá a lisztet, sütőport és sót.

2

Adjuk hozzá a főzőkrémet és alaposan keverjük össze.

3

Adagoljuk a tésztát sütőformába.

4

Zárjuk le a sütőformát, tegyük a sütőbe és süssük 10-20 percig. Miután kihűlt, szúrjunk pálcikákat a kis golyókba.

5

Gőzfürdő felett olvasszuk fel a csokoládét, a tortadíszeket készítsük elő kis tálkákban.

6

Mártsuk a csokoládéba a sütinyalókákat, majd forgassuk meg a tortadíszekben. Miután elkészült, tegyük a hűtőbe 2 órára.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4