Receptek Desszertek Sütés nélküli Sütés nélküli sajttorta szőlővel

Hozzávalók

300 g háztartási keksz

190 g sózatlan,olvasztott vaj

160 g krémsajt

130 ml tejszín

3 kanál porcukor

1 kávéskanál likőr

1 csipet

citrom héja

fehér szőlő

piros szőlő

Elkészítés

1

Helyezzük a kekszeket egy zacskóba és zúzzuk őket össze. Amikor ezzel megvagyunk helyezzük a darát egy nagy tálkába.

2

Adjunk hozzá olvasztott, de még mindig meleg vajat és citrom héjat. Keverjük össze a keksz darával, hogy a kekszet teljesen ellepje a vaj.

3

Béleljük ki a 22 cm-es torta formát sütőpapírral és helyezzük bele a kekszes keveréket. Tegyük a hűtőbe legalább 4-6 órára.

4

Készítsük el a krémet: keverjük össze a krémsajtot a cukorral és a likőrrel. Adjuk hozzá a felhabosított tejszínt a krémhez majd keverjük el jól.

5

Mossuk meg a szőlőt és távolítsuk el a magokat.

6

Fedjük le a keksz-alapot egy réteg szőlővel majd egy réteg krémmel, majd ismételjük meg.

7

Díszítsük a tortát a megmaradt szőlővel és hűtsük a tortát legalább 4 órán át, de akár egész éjszakára a hűtőben hagyhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4