Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Helyezzük a kekszeket egy zacskóba és zúzzuk őket össze. Amikor ezzel megvagyunk helyezzük a darát egy nagy tálkába.
Adjunk hozzá olvasztott, de még mindig meleg vajat és citrom héjat. Keverjük össze a keksz darával, hogy a kekszet teljesen ellepje a vaj.
Béleljük ki a 22 cm-es torta formát sütőpapírral és helyezzük bele a kekszes keveréket. Tegyük a hűtőbe legalább 4-6 órára.
Készítsük el a krémet: keverjük össze a krémsajtot a cukorral és a likőrrel. Adjuk hozzá a felhabosított tejszínt a krémhez majd keverjük el jól.
Mossuk meg a szőlőt és távolítsuk el a magokat.
Fedjük le a keksz-alapot egy réteg szőlővel majd egy réteg krémmel, majd ismételjük meg.
Díszítsük a tortát a megmaradt szőlővel és hűtsük a tortát legalább 4 órán át, de akár egész éjszakára a hűtőben hagyhatjuk.