Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kekszet megdaráljuk (vagy már eleve daráltat veszünk). A vajat megolvasztjuk, és összekeverjük a darált keksszel. A kapcsos tortaforma aljába egyenletesen eloszlatjuk, és hűtőbe tesszük. A túrót összekeverjük a cukor felével és az alaposan megmosott citrom héjával. A citromokat kicsavarjuk, levükbe beletesszük a zselatint, és kis lángon felolvasztjuk. Nem forraljuk fel! A tejszínt jó kemény habbá verjük, a maradék cukorral. A citromos zselével együtt, hozzákeverjük a túrókrémhez. Eloszlatjuk a krémet, a hűtőből kikapott tésztán, majd két órára hűtőbe tesszük, és elfelejtkezünk róla. Tálalás előtt, vékonyra szeletelt citromkarikával díszítjük, és egy isteni grillvacsora levezető fogásaként, szép vastag szeletekre vágva elfogyasztjuk.