Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A túrót alaposan összedolgozzuk a cukorral, a reszelt lime- és citromhéjjal, a tojások sárgájával, valamint a liszttel. Legvégül hozzáadjuk a tojások keményre vert habját és annyi morzsát, hogy a massza galuskasűrűségű legyen. Tíz percet pihentetjük a tésztát, majd nem túl forró olajban kisütjük. Kanál segítségével nagyobb galuska-, vagy pogácsaformákat nyesünk le a tésztából és az olajba tesszük. Ha már barnul, megfordítjuk és a másik oldalát is barnára sütjük. A málnát a cukorral felfőzzük és sűrű lyukú szitán átpasszírozzuk, a fánk mellé kínáljuk. A cukorral meghintett túrófánkot és a mártást is melegen, vagy langyosan kínáljuk.