Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl víz

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

1 csipet kakukkfű

1 csipet majoranna

1 csipet ételízesítő

8 darab kacsacomb

Leírás

A kacsacombokat alaposan befűszerezzük, és tepsibe rakjuk. Rászórjuk a szeletekre vágott hagymát, meglocsoljuk olajjal és vízzel. Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben, 180 fokon sütjük. Ha megpuhult a hús, akkor levesszük a fóliát, és pirosra sütjük. Köretnek friss saláta, vagy petrezselymes burgonya illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4