Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 ízlés szerint tengeri só
6 gerezd fokhagyma
3 fej vöröshagyma
1 ízlés szerint szárított kakukkfű
1 marék zsálya
1 ízlés szerint borsikafű
6 darab kacsacomb

Leírás

A kacsacombokat megmosom, majd a bőrös felüket kicsit megvágom, megsózóm, és állni hagyom, 10-15 percet. Ezalatt a hagymákat megtisztítom. A combokat a bőrös felükkel lefele fordítva, beleteszem a tepsibe. Rádobálom a felezett fokhagymákat és a negyedelt vöröshagymákat, majd felöntöm kb. 5 dl vízzel. Letakarom alufóliával, és 200 fokos sütőben, kb. 90 percig párolom. Amikor a combok megpuhultak, leveszem az alufóliát, és 20 perc alatt, szép pirosra sütöm őket. Petrezselymes burgonyával tálalom. Jó étvágyat mindenkinek hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.05.
Rendelj most
3n 12ó
h n ó p mp
Tesco eper
500 g (1 kg=1978 Ft)
-34%
1499 Ft
989
Ft
Tesco eper
Az ajánlat érvényes2025.04.05.
Rendelj most
3n 12ó
h n ó p mp
Jonagold alma
-40%
749 Ft
445
Ft/kg
Jonagold alma
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4