Hozzávalók

5 dkg finomliszt
1 kanál tej
½ tk sütőpor
2 kanál étolaj (+ 1 liter)
1 fej vöröshagyma
3 kanál szójaszósz
5 dkg keményítő
10 dkg erős chili szósz
1 dl szódavíz
1 kg tengeri halfilé (kemény húsú)

Leírás

Keverjük össze a lisztet, a keményítőt, a sót és a sütőport. Dolgozzuk össze az ásványvízzel és a tejjel. Tegyük hideg helyre. Közben csíkozzuk fel a paprikákat. A hagymát vágjuk kockára. Forrósítsunk fel két evőkanál olajat és pároljuk benne 5 percig a paprikát és a hagymát. Adjuk hozzá a chiliszószt és öntsük fel 1 dl vízzel. Erős tűzön főzzük, 8 percig. Forrósítsuk fel az olajat. Vágjuk kockára a halat. Mártsuk a sütőporos panírba és süssük ki. Ha kész, szedjük ki konyhai törlőkendőre, hogy lecsoroghasson róla az olaj. Locsoljuk meg a zöldséget szójaszósszal és azzal tálaljuk a halat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4