Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Lehet hogy furcsa a párosítás, de nagyon finom és kalóriaszegény étel. Mirelit hal (pangasius) az alapja, nem szálkás és mindig van a fagyasztónkban. A spenót lehet friss vagy ugyancsak mirelit, épp amit találunk. A halat előző este egy pici tejbe áztatjuk, esetleg ebben olvasztjuk ki. (nem szükségszerű hogy ennyit legyen benne, de így szoktam) Készítés előtt a halat áttörlöm papírszalvétával és grill halfűszerbe forgatom. Ezután mehet a sütőtálba, alá kevés zsiradék esetleg víz kerül hogy ne süljön oda. A sütési idő kb.20-25 perc 200 fokon. Közben a spárgát leforrázzuk és citromléval meglocsoljuk. Ekkor lekapcsoljuk és még további 5 percet bent hagyjuk már fedetlenül hogy színt kapjon. Tálaláskor egy szelet citrom vagy egy zsályalevél szépen mutat a tányér szélén.