Receptek Receptek Sült édesburgonya avokádókrémmel

Hozzávalók

500 g édesburgonya
2 kanál étolaj
1 tk őrölt kömény
1 tk őrölt chilipaprika
1 tk őrölt pirospaprika
1 tk őrölt fahéj
1 tk tengeri só
Az avokádókrémhez
1 darab avokádó
2 kanál citromlé
1 csésze friss koriander
1 gerezd fokhagyma
1 tk tengeri só

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Hámozzuk meg az édesburgonyát és vágjuk szeletekre.

2

Tegyük hideg vízbe, majd készítsük elő a fűszerkeveréket: keverjük össze a fűszereket, a sóval együtt.

3

Adjunk hozzá olajat, majd kenjük meg a burgonyát.

4

Tegyük a burgonyát egy tepsire, süssük 35 perc alatt aranybarnára.

5

Sütés után sózzuk meg egy kicsit.

6

Az avokádókrémhez keverjük simára az összes hozzávalót. Ha túl sűrű lett, adjunk hozzá vizet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4