Receptek Főételek Húsos ételek Sült csirkecomb vajas zöldbabbal

Hozzávalók

3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csokor friss petrezselyem
4 darab csirkecomb
1 csomag fűszersó
1 kg zöldbab

Leírás

A combokat kicsontozzuk, a végét, a porcos részével együtt levágjuk. Befűszerezzük, és olajozott tepsibe rakjuk. Lefedjük alufóliával, és előmelegített sütőben megsütjük, 150-180 fokon, 90-100 perc alatt. A babot leforrázzuk, sós vízben, majd vajon megpároljuk. Sózzuk és petrezselyemzölddel megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4