Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel és a sóval, tepsibe tesszük, majd aláöntjük a bort és az olajat. Fóliával szorosan lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben fél órát sütjük. A fóliát levéve, a szaftjával locsolgatva 20 perc alatt ropogósra sütjük. A burgonyát megpucolom, kockákra vágom és sós vízben puhára főzöm. A vöröshagymát apróra vágom és kevés olajon megpirítom. A puhára főtt burgonyát krumplinyomóval durvára töröm. Hozzáadom a pirított hagymát, meghintem őrölt fekete borssal, majd alaposan összekeverem. Tálaláskor csemege uborkával tálalom a csirkecombot és tört burgonyával.