Receptek Főételek Húsos ételek Sült csirkecomb párolt spárgával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl víz
3 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
4 kanál étolaj
1 fej vöröshagyma
8 darab csirke felsőcomb
1 kg spárga
1 csipet fűszersó

Leírás

A csirkecombokat alaposan befűszerezzük, és olajozott tepsibe rakjuk. Mellé rakjuk a hagymákat, és egy kevés vizet öntünk alá. Előmelegített sütőben, 165 fokon sütjük a combokat. Közben sós, forró vízben, puhára pároljuk a spárgákat. Tálaláskor vajon átforgatjuk a spárgát, és mellé tálaljuk a csirkecombokat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4