Receptek Főételek Húsos ételek Sült csirkecomb párolt spárgával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl víz
3 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
4 kanál étolaj
1 fej vöröshagyma
8 darab csirke felsőcomb
1 kg spárga
1 csipet fűszersó

Leírás

A csirkecombokat alaposan befűszerezzük, és olajozott tepsibe rakjuk. Mellé rakjuk a hagymákat, és egy kevés vizet öntünk alá. Előmelegített sütőben, 165 fokon sütjük a combokat. Közben sós, forró vízben, puhára pároljuk a spárgákat. Tálaláskor vajon átforgatjuk a spárgát, és mellé tálaljuk a csirkecombokat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4