Receptek Főételek Húsos ételek Sült csirkecomb paradicsom mártással

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1,5 kg burgonya

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 csipet majoranna

1,5 kg csirkecomb

1 dl fehérbor (száraz)

2 doboz paradicsompüré

1 csipet oregáno

1 csipet fűszersó

Leírás

A csirkehúsokat, mindkét oldalukon megpirítjuk, kis olajban. Tepsibe rakjuk és megsütjük. A paradicsompürét megpirítjuk, kevés olajon. Vízzel felöntjük a paradicsompürét, hozzáadjuk a fűszereket és szép lassan főzzük. Tálaláskor, a csirkecomb mellé tálaljuk. Köretnek burgonya dukál.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4