Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A süllőfiléről húzzuk le a bőrt, vágjuk ketté, csepegtessük meg a citrom levével, sózzuk és borsozzuk meg. 1 evőkanálnyi olívaolajat hevítsünk fel egy serpenyőben, majd helyezzük bele a süllőt és 3-4 perc alatt süssük át mindkét oldaláról.
Pirítsuk meg a felhevített serpenyőben 1 evőkanálnyi olívaolajon az apróra vágott fokhagymát és a hagymát. Adjuk hozzá a kuszkuszt és pirítsuk együtt kb. 2 percig. Adjuk hozzá a zöldségleves felét, vagy annyit, hogy a kuszkuszt ellepje. Főzzük körülbelül 8 percig, amíg a kuszkusz fel nem szívja az összes folyadékot. Óvatosan keverjük össze, és fokozatosan adjuk hozzá a megfőtt és kihűlt céklát, amelyet előtte apró kockákra vágtunk. Szórjuk meg finomra vágott petrezselyemlevéllel, adjuk hozzá a mustárt, az almaecetet, a maradék olívaolajat, és sózzuk, borsozzuk meg ízlés szerint. Keverjük össze alaposan a hozzávalókat.
Tálaljuk a céklás kuszkuszt a filék mellé, és minden adagot szórjunk meg aprított dióbéllel, és friss kaporral.