Receptek Főételek Tészta Spenótos tészta kagylóval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tej
10 dkg vaj
1 darab citrom
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
1 csomag szélesmetélt
4 marék friss spenót
1 fej fokhagyma
40 dkg kagylóhús

Leírás

A tésztát megfőzzük és melegen tartjuk. A spenótot vajon megfonnyasztjuk és megszórjuk liszttel. Felengedjük tejjel, kiforraljuk, fűszerezzük és leturmixoljuk. Összekeverjük a tésztával. A kagylót kevés olívaolajon, sok fokhagymával megpirítjuk. Sózzuk és citromlevet facsarunk rá. Ha kész, a kitálalt tésztára szórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4