Receptek Főételek Tészta Spenótos-répás palacsinta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
25 dkg finomliszt
1 dl tej
1 doboz tejföl
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 tk mustár
3 dkg margarin
1 doboz natúr joghurt
5 darab sárgarépa
1 csomag fagyasztott spenót

Leírás

A répát almareszelőn (nagyobb) lereszeljük. A hagymát összevágjuk, majd margarin és kevés olaj keverékén kicsit megpároljuk. Hozzákeverjük a répát, kevés sót, borsot és tovább pároljuk (kicsit ropogós maradjon). Végül a tejföllel és mustárral egy kicsit lesütjük (ne legyen leve). Feta sajtot, reszelt füstölt sajtot is keverhetünk hozzá. A spenótot tűz felett egy kicsit megpároljuk. Ha kihűlt a tészta, alapanyagaival összekeverjük. Lisztet és szódát annyit teszünk hozzá, hogy egy kicsit sűrűbb palacsintatésztát kapjunk. A palacsintákat kisütjük, és megtöltjük a töltelékkel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4