Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát sós vízben megfőzzük. A spenótot kiolvasztjuk, majd egy kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és ízesítjük sóval, ételízesítővel, borssal és egy csipetnyi nádcukorral. Lisztel besűrítjük, majd felengedjük tejszínnel, vagy tejföllel. Alaposan leturmixoljuk. Ha elkészült a tészta, leszűrjük és hideg vízzel átöblítjük úgy, hogy ne hűljön ki, mégis meggátoljuk, hogy összeragadjon! Spenóttal, reszelt sajttal tálaljuk. Ha nem fogyasztjuk el azonnal a teljes adagot, a spenótot ne keverjük össze a tésztával, mert beszívja a mártást és nagyon száraz lesz az étel!