Receptek Főételek Tészta Spenótos-paradicsomos tésztasaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg parmezán (reszelt)
1 fej vöröshagyma
40 dkg fusilli
1 csipet szárított oregánó
20 dkg fekete olívabogyó
4 dl paradicsomlé
3 marék bébispenót
3 darab friss bazsalikom

Leírás

A tésztát kifőzzük és lehűtjük. A hagymát megpároljuk kevés olajon, majd hozzáadjuk az olívabogyót és a fűszereket. Felöntjük a paradicsomlével és kiforraljuk. Beleszórjuk a bébispenót leveleket és átforgatjuk. A tésztát is hozzáadjuk és gazdagon megszórjuk parmezánnal, tálaláskor.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4