Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Apróra törjük a makarónit és az olajban barnára pirítjuk. Szűrőkanállal kivesszük és félretesszük. A serpenyőben visszamaradt olajon üvegesre pirítjuk a finomra metélt hagymát és a zúzott fokhagymát. Ezután beletesszük a darabokra vágott paradicsomot is. Fedő alatt 10 percig, kis lángon pároljuk közben időnként megkeverjük, hogy le ne égjen. A 10 perc letelte után hozzáadjuk a közben letisztított, megmosott, lecsöpögtetett és felcsíkozott spenótleveleket, valamint a megpirított makarónit. Felöntjük a közben megforrósított levessel, és sóval, borssal, rozmaringgal, valamint a bazsalikommal fűszerezzük. 25-30 percig fedő alatt, kis lángon pároljuk, amíg a nedvességet mind felissza.Vajazott,morzsázott formába rakjuk és sajttal meghintve tálaljuk. Előmelegített sütőben ráolvasztjuk a sajtot.