Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Besamelmártást készítünk: Kicsit megpirítjuk a 2 ek. olajon a lisztet, majd felöntjük a tejjel, és besűrítjük. Ízlés szerint, szerecsendiót szórunk bele. A másik edényben spenótot kiolvasztjuk, és lassú tűzön főzzük, hogy egy kicsit elfője a levét. Sózzuk, borssal fűszerezzük. A maradék olajba beletesszük a többi fűszert és a meghámozott, karikákra szelt paradicsomot (ha mód van rá, állni hagyjuk). Valamilyen zsiradékkal kikent tepsibe rétegezzük a (száraz) tésztát, a spenótot, a paradicsomkarikákat és a besamel mártást. A tetejére szórjuk a reszelt sajtot, majd közepes hőfokon megsütjük, amíg a sajt megpirul a tetején.