Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsük elő a sütőt 175°C-ra.
Hevítsük fel az olívaolajat közepes lángon egy mélyebb, sütőben is használható serpenyőben. Tegyük bele a finomra vágott hagymát, és pároljuk 5 percig, amíg megpirul. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát is, majd pirítsuk további 1 percig. Ezután tegyük hozzá a megmosott spenótot, és addig pároljuk, amíg össze nem esik (2-3 perc).
Egy tálban verjük fel a tojásokat a növényi tejjel, a sóval és az őrölt borssal. Keverjük bele a reszelt mozzarellát.
Vegyük le a serpenyőt a főzőlapról. Adjuk a spenóthoz a tojásos keveréket, és óvatosan forgassuk össze.
Tegyük az előmelegített sütőbe, majd süssük 15-18 percig, amíg a frittata közepe megkeményedik. Sütés után hagyjuk egy kicsit hűlni, majd vágjuk fel és tálaljuk.