Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A spenótleveleket egyesével jól megmossuk, vigyázva, hogy ne törjük össze őket. Amennyire lehetséges, szárítsuk meg. Egy tálban összekeverjük a csicseriborsólisztet a sóval és a kurkumával. Lassanként hozzáadjuk a vizet és simára keverjük. Sűrű tésztának kell lennie, ami könnyen a spenóton marad. Felmelegítjük az olajat. Amikor már jó, egymásra teszünk 5-6 spenótlevelet, belemártjuk őket a tésztába, majd az olajba rakjuk. Telerakjuk a sütőedényt, majd aranyszínűre sütjük. Kiegészítés: ha nem kapunk jó minőségű csicseriborsólisztet, elkészíthetjük sárgaborsólisztből is, de akkor a megadott liszt harmadát finomliszttel helyettesítsük.