Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A spárgákat párolóedénybe rakjuk, és megpároljuk őket, 6-8 perc alatt. A csirkemelleket megnyitjuk, és lazítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Ráhelyezzük a spárgákat. Egy szeletre, 4-5 szál spárgát tegyünk. Ezután baconnel körbetekerjük. Fogvájóval, vagy hurkapálcikával eltűzzük, hogy a bacon ne pöndörödjön fel. A serpenyőt felmelegítjük, és beleöntünk egy kis olívaolajat, majd belerakjuk a csirkeroládokat. Egyenletesen sütjük, 8-10 percig, szép pirosra. A burgonyát sós vízben puhára főzzük, és áttörjük. Vajjal és forró tejjel kihabosítjuk. Aki szereti, a szerecsendiót is reszelhet bele.